Sessió informativa grupal: Llei de Segones Oportunitats i com gestionar processos de canvi, per a persones Emprenedores, Despatxos i Empreses

PRESENCIAL EL 30-09-2022 DE 10 A 12:15H, a la 6a planta, Aula 65 de l’ICAB, c/ Mallorca, 283, Barcelona.

Ponents:

  • Yvonne Pavía Lalauze: Advocada, Administradora Concursal, Diputada i Tresorera de la Junta de Govern de l’ICAB
  • Berta Santos: Advocada i coach especialitzada en el sector jurídic

Introducció:

L’acció es divideix en dues parts: una d’àmbit jurídic i l’altra d’àmbit del coaching.

La primera hora i/o part, des de l’Àmbit Jurídic, es realitzarà en format Sessió Informativa perquè les persones participants coneguin la Llei de Segones Oportunitats: quins són els requisits necessaris, fases, qui, com i davant de qui se sol·licita aquest mecanisme jurídic.

La segona hora i/o part, des de l’àmbit del coaching en format workshop (30 minuts teoria i 30 minuts pràctica) es desenvoluparan les competències transversals i/o soft skills necessàries per superar situacions adverses i superar les dificultats que comporta aquest procés.

Contingut:

Des d’aquests dos vessants, les persones participants podran, primer, jurídicament, beneficiar-se i reorientar-se davant les crisis econòmica-financera, conèixer els procediments, fases més importants, reestructuració i exoneració del deute, reduir els riscos de fallida, adequar-se al nou entorn i regenerar-se, així com tenir una guia bàsica.

Segon, pel que fa al vessant del coaching, podran afrontar la gestió emocional de les incerteses, per superar situacions adverses, millorar la gestió del canvi i superar les dificultats que comporta aquest procés, així com, tenir un pla d’acció.

Inscripcions:

Enviant-nos un e-mailempren@icab.cat confirmar-nos el vostre interès en aquesta sessió informativa grupal i, omplint un formulari, aquells que no ho hagin fet abans al web XARXA EMPRÈN de la Generalitat, clicant a “sol·licita assessorament”.

Us sortirà un formulari que hauríeu d’emplenar amb totes les vostres dades personals.

  • La inscripció serà efectiva un cop es rebi el formulari omplert Xarxa Emprèn.

Preus

Descripció Import
Tots/es Gratuït

(*) Els col·legiats/des que tinguin contractat el Servei de formació i documentació tindran un descompte del 25% sobre el preu que s’aplicarà automàticament en el moment de formalitzar-se la reserva.