Primer ‘Divendres del Taller Pràctic: Llei de Segona Oportunitat’ a l’ICAB

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona continua promovent la divulgació i la formació en relació a la Segona Oportunitat, per això, i a iniciativa del Secretari de la Junta de Govern del Col·legi, Jesús Sánchez, ha organitzat un taller pràctic sobre aquesta matèria. En el transcurs d’aquest taller s’analitzarà un exemple des de l’inici fins al final del procés.

La primera sessió -que ha tingut lloc avui, de 9.30 a 12.30h- ha estat inaugurada per la Diputada de la Junta de Govern responsable de la Comissió de Cultura i del grup de treball de Segona Oportunitat ICAB/CICAC, Yvonne Pavía.

Ha comptat amb la participació com a ponents de Borja Pardo Ibáñez, advocat, mediador concursal i administrador concursal; i Octavi Gracia Chamorro, economista, graduat en Dret i administrador Concursal.

No us perdeu els propers “Divendres de Llei de Segona Oportunitat”, que tindran lloc els dies:

  • Divendres 5 de juliol
  • Divendres 4 d’octubre
  • Divendres 8 de novembre

En el transcurs d’aquestes sessions s’analitzarà un acord extrajudicial de pagament, el concurs consecutiu i la sol·licitud del beneficiari de l’exoneració del passiu insatisfet.

En cada sessió del “Divendres de Llei de Segona Oportunitat” s’aniran solucionant tots aquells dubtes que vagin sorgint.

L’ICAB promou la formació necessària per a l’exercici pràctic de l’advocacia!